Sharing is caring!

Atunci cand refuzi sa ierti pe cineva esti agresor.  Il legi pe cel pe care nu il ierti, la fel cum vrajitorii o fac folosindu-se de ritualuri complexe. Il legi de tine; 

Prin ranchiuna ta (victimizarea ta, supararea, judecata, critica, acuzare, etc…) trimiti un cordon energetic spre subiect care va alimenta in ambele sensuri energia negativa.
Nu te eliberezi de suferinta, nu te vindeci, dimpotriva – duci conflictul dincolo de materie, dincolo de viata asta, il perpetuezi, iti blochezi evolutia, invartindu-te in acelasi cerc vicios victima-agresor.
Tu esti in acelasi timp si victima si agresor. La fel subiectul neiertarii tale. Va inlantuiti destinele pana in momentul in care unul decide sa ierte. 
 Abia atunci lectia este asimilata. 

Nu esti victima niciodata, sau mai precis poti fi victima propriului venin, karma nu functioneaza aleatoriu – de unde rezulta ca atata vreme cat esti pus in situatii dureroase – tu, in viata asta sau in alte vieti, ai atras asta.  

Nu vei primi niciodata de la viata ceva ce nu ti se cuvine (nici pozitiv nici negativ) – vibratia ta nu va permite.

Atunci cand devii constient de aceasta, atunci cand realizezi ca esti interconectat pe toate planurile cu cei pe care ii gandesti, cu cei pe care i-ai gandit vreodata, cu cei care te gandesc, cu cei care te-au gandit vreodata, cu cei ce vibreaza pe nivelul tau, cu tot ce se numeste energie in Univers; atunci cand incetezi sa crezi despre tine ca esti buricul pamantului si tot ce misca se raporteaza la tine si numai la tine – atunci esti pregatit sa te eliberezi cu adevarat.

Eliberezi prin iertare si acceptare. Eliberezi prin echilibru si armonie.

Orice sentiment armonios pe care il ai – iti ridica vibratia. Te detasezi de negativitate cu cat emiti mai multa armonie. in raspuns, Universul iti va da mai departe pe frecventa ta.

Ca la radio: pe 88,7 mhz vei asculta doar ce emite acel post de radio. Vrei un alt post – cauti pe alta frecventa 🙂

Iarta si cere-ti iertare. Elimini miraculos blocaj dupa blocaj. Cere-i lui Dumnezeu sa intermedieze pentru tine acolo unde nu poti sa ierti sau nu poti fi iertat. 

Nu te baza doar pe iertarea Lui – Tatal ne iarta pe toti in egala masura, ne iubeste neconditionat, insa la fel cum te iubeste pe tine, il iubeste si pe agresorul tau. Sunteti iertati amandoi. Cu toate astea blocajele raman acolo atata vreme cat nu va eliberati personal.
Nu suntem niste muppeti ai lui Dumnezeu, suntem Spirite individuale care asa cum se raporteaza la Dumnezeu ca la Tatal, se raporteaza si la spiritele din jurul sau. Astfel ca – iertata de Dumnezeu – voi functiona in continuare legata energetic de tine, care ma vei bombarda cu forme-gand nocive ce vor intra in campurile mele la fel cum eu te-am bombardat pe tine cu grosolania mea. Ne legam reciproc, iar Dumnezeu ne iubeste si ne iarta pe ambii. Asa legati cum suntem. 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.