Sharing is caring!

Zambesc de cate ori citesc cate „o transmisie traznet” prin „channeling” de la ingeri, arhangheli, serafimi, heruvimi, de la Isus Christos, de la cele mai elevate arhetipuri.

Ok, nu zambesc tot timpul – uneori rad.
In hohote.
Cu o pofta nesimtita, si contagioasa chiar.
Doamne, Maiculita Domnului si toti sfintii – multumesc, Amin!
Ca sunt intreaga la cap si devin in inima, armonios..
Si asta in conditiile in care pagina mea se numeste „Cafeneaua lui Anael”, iar sub numele profilului meu, scrie tot „by Anael”.
Adicatelea… oarecum nu sunt straina de fenomenul asta, de experienta propriu-zisa a comunicarii, intr-un fel sau altul, cu entitati neincarnate.
Si citesc cu interes tot ce-mi pica „la mana” – din domeniu.
Si vad uneori „comunicari” – intr-un limbaj liniar, atat de caracteristic sferei mentalului uman, atat de limitat in sens – atat de caracteristic egoului, atat de blurat cu concepte – care conceptele se mai si bat cap – in – cap, lasandu-mi gustul unei nestiinte crase, dincolo de lipsa simtirii, dincolo de non-valoarea spirituala a intregii …. insiruiri de cuvinte, sau cum, Doamne, sa-i spun…
Mare Ti-e gradina, Doamne…. vaste sunt experientele … mult avem de invatat, si cand ne credem mai destepti – Tu ne mai dai, ca infinita – Ti este Calea….
In infinitul asta (care se traduce si „nemarginit”) – citesc „transmisii” ale unui Christos ingenunchiat de durere, care-si face probleme cu privire la „cei rai”, care au inceput sa faca nu – stiu – ce boacane ca sa-L puna pe El intr-o lumina proasta, aproape surprins de nu-stiu-ce comploturi, toate cu tinta spre Imparatia Cerurilor, dar totusi, in marea Lui bunatate, El incurajeaza umanitatea, dar mai ales pe medium, care – el, mediumul – e cu un mot in plus, e …. motat rau, asa, de felul lui, inclusiv Isus ii spune asta, ca are misiune speciala sa salveze omenirea, sa-i lumineze pe micii muritori, si sa zica, sa zica peste tot ca cheile Imparatiei au patent unic….
Dupa care peste Isus se mai baga un sfant…. tot „pe transmisie”… are ceva de completat, ca Isus s-a pierdut poate cu firea, si n-a fost capabil sa comprime tot, deh… e greu sa fii si arhetip in zilele noastre… isi mai uita gradele, si le mai incurca intre ei…. vezi ca-i greu, mai ales in perioada asta in care se transcede intr-o noua dimensiune…. e mult de munca, creka si Ei, ingerii, fac un salt in constiinta, le-o fi si lor dificil cu trezirea asta…. pe care o si cuantifica in ani, ore…. uitand parca in toata zapaceala asta – ca in dimensiunea lor nu exista timpul liniar… ba mai se si impiedica in atasamente absolut induiosatoare, de-ti plange inima in tine cum uita chiar Ei de toata povestea cu non-dualitatea entitatilor de lumina……
Gizăs!   (Vorba lui Gelutu)
Eu, in micimea mea conceptuala, am sa dau un sfat oricui doreste sa-l citeasca:
Pentru a evita fenomenul de paranoia spirituala, si totodata pentru a putea valorifica atat o experienta mediumica, precum si experienta „updatarii” spirituale, aceea a hranirii cu informatii cat mai pertinente din lumea nevazuta – pune mana si citeste maculatura din domeniu, in prima faza.
Uite, ALLAN KARDEC (fost profesor de fiziologie, astronomie, fizicăși chimie, un dedicat al studiului fenomenelor paranormale, practicant al fenomenului numit spiritism, formator al unui curent de gandire dupa care se orienteaza atat de prost unii in zilele noastre, tatal spiritismului cum ar veni) – a scris cel putin doua carti pe care sa le citesti cu toata atentia inainte de toate.
„CARTEA SPIRITELOR” si „CARTEA MEDIUMILOR”
Nu te sfii – sunt cele mai bine vandute carti din lume, pe locul doi mai precis, dupa Biblie.
Daca ai pretentii de medium – lasa auto-suficienta, si citeste tot ce a scris omul (la Allan Kardec ma refer), macar atat.
Si nu fa economie la meditatie si purificare.
Dup-aia mai vezi tu. Ce-ti mai transmit ingerii. Si cum.
Pace in suflet si in aer!
P.S.: Oricine doreste cele doua carti mai sus mentionate – sa le ia de AICI, si AICI.
Sunt la liber. Numai sa le vrei.
Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.