Sharing is caring!

O vezi bunăciune, uneori chiar piți, așa, cu buze pline, colorate pastel, bulane la vedere, bine definite (te duce cu gândul la ea transpirată și sexy în sala de sport pe aparatul capră), fund bombat, unghii naturale scurte, tot pasteluri, cizmulițe de vară și rochițe girly romantico-senzuale, nu te poți decide dacă-ți trezește mai degrabă simțurile paterne, sau pe cele de mascul alfa.

Tipa e profundă, e filozoafă, citește mult, se uită la televizor puțin, intră rar pe facebook. E degustătoare de artă după cum vezi tu la ce dă ea laic pe fb, și-i place muzica. Îi plac astea clasice, îi plac baladele rock, și play-listurile astea de relaxare. E zen. 

E-o riți-piți-miți zen, cu cartea pe ea.

Gacica scoate din ea niște chestii deștepte, bă, e deșteaptă, îi merge mintea cu acceleratu’ şi asta te intimidează destul de tare, dar te și incită, de când îți doreai tu așa o piesă, și frumoasă,și devreme-acasă. 
Un vis, frățică.

Un miiiiiiiiiic, foaaaaarte mic inconvenient. 
Tipa pare inabordabilă. Adică-cam așa se declară ea. 

Bine, dar e complicat cu femeile, știm bine că la femeie ”nu” = ”poate”, ”poate” = ”sigur că da”, în timp ce ”da” e numa’ pentru maimucile cu care-și pierde zilele pe la terase, shoppinguri și alte porcării.
E complicat, clar, cu femeile, mai ales cu astea sofisticate, că chiar și Freud a zis că după 30 de ani de studiu, încă n-a-nțeles ce vrea, de fapt, femeia. Freud ăsta pare așa, un tip cult, cel puțin în poza cu citatul – are față de om serios, cu scaun la cap.

Deci, conform formulei clasice, ”nu” = ”poate”;
Și – conform șarmului personal, ai tu un ac fix pentru cojocul ei.

Treci repede-n registru tot ce-i de bifat despre cuconiță, și schițezi formula de joc. Oscilezi între un previzibil 4-3-3, sau  un tehnic 4-2-4. Te mai uiți odată la profilul ei și te decizi pe 1-2-5-2.

Fata nu se lasă ușor, e nevoie de artilerie grea, tată, că un ”Cf frumoaso, ce bine miar sta in tn, pardon, langa tn papuse” nu ține la astea ”serioase”.

Îți iei inima-n dinți, fața de Don Juan (nu se știe niciodată de unde sare-o invitație la chat cu web), deschizi messenger, pocnești degetele, îți freci mâinile, și tastezi:

”Bună”

Aștepți. Un minut, două, zece. Nu-ți citește mesajul, face pe inabordabila. Nu-i bai, așa să facă cu toți, să fie cuminte și să-și vadă de treaba ei, că așa trebuie să fie iubi a ta. Zâmbești. Pișicheră mică…. deja mi-ai intrat la suflet, ești iubi meu….
Tastezi în continuare, de data asta cu un elan nou, te simți creativ și totodată cuprins de-un val de nostalgie transcedentală. 

”Frumoasă”
Ștergi.
”Superbă”
Ștergi.
”Ce mănânci, de ”…. ….. …..
Ștergi.
”Îmi”  ….. ….. ….. 
Ștergi.
”Ma pis pe figurile tale de mironosită, că nu știu ce să-ti zic!!!!”
Ștergi, bine-nțeles.
Să nu uiți să scrii cu toate literele, să pari matur și serios. 
Scrii:
”M pis p figurile tale d divă, si scr cm vr eu daaaaa?????”
Ștergi.
”Frumoasă si desteapta. Interesanta combinatie.”

Apeși repede tasta enter, să nu te-ntinzi a-proasta. Cu asta o dai gata, garantat. 

Aștepți. Un minut, două, zece. Nu-ți citește mesajul, poate nu-i online. Nu-i bai, ai răbdare. Tipa joacă tare. A trecut o zi și nimic.

Postezi public un buchet cu cei mai mulți trandafiri roșii la un loc. În descriere spui că-i dedici tuturor doamnelor și domnișoarelor din lista ta de prieteni. Să vadă și ea ce tip sensibil și romantic ești. Păi dac-ai fi tu iubitul ei, ea nu-și dă seama câte din-astea i-ai posta doar ei? Ba, o să-și dea seama, că e deșteaptă foc. Stai, că-ți mai dau păpușe, io sunt numai pentru tine, ai să vezi!

A trecut ziua și autista nu ți-a dat laic la trandafiri. Bine că ți-au pus inimioare toate băbăciunile pământului. Vezi? Așa-i femeia. Când fu Tică nu fu Tache, când fu Tache… nu fu Tică.

Postezi o imagine cu un apus de soare răvășitor de romantic, cu doi îmbrățișați în depărtare, undeva pe malul mării. În descriere spui doar atât: ”Noapte bună…………….”


Aștepți. Un minut, două, zece. Asta-i proastă. Niciun laic?????? Băăăăăă!!!! Mă dau peste cap pentru tine și pe tine te doare-n cur?!!!!
Opa. Stai c-a postat ceva. O poză cu ea pe malul mării, la apus. Ce privire pătrunzătoare! E nostalgică. Staaaaaaai așa. Așa. Io am postat cu malul mării, ea cu malul mării. Io cu apus, ea cu apus. 
Hai că s-a legat ceva. 

Te prepelești toată noaptea gândind la viața asta, la faptul că laicurile-s relative, și că fericirea nu trebuie niciodată căutată în lucruri efemere. 
”Fie omul cât de prost, vine mintea după post”. Nu poți uita cuvintele tatălui tău, și asta te-ncurcă iremediabil. O fi venind vremea să te pui la casa ta?

Imediat ce dau zorii zilei postezi trei citate absolut grăitoare despre fidelitate, despre cum face bărbatul adevărat când are o femeie care să merite lângă el, plus ăla cu dragostea învinge tot.

Tragi cu ochiul la inbox, și constați cu amar că domnișoara scârț n-a catadicsit să-ți răspundă. Nici măcar să citească ceea ce, cu atâta măiestrie i-ai scris. Mă, nici dacă erai filozof nu-ți ieșea așa perfect.

Postezi Scorpions – Send me an angel. Numai un înger te mai poate repara. Ți-a distrus nervii mironosița asta. Cine se crede, mă?

Ea dă like. Rezonați. E groasă. Pur și simplu ai norocul scris în frunte. Dai repede la maxim cu maneaua. Pe-asta nu poți s-o distribui. Să nu te facă ea pe tine manelist, că nu te cunoaște ea pe tine. Și, stai așa. Păi ce crede ea? Că face ce vrea din tine? Păi tu ești lăchetele ei? Ia hai, gata că te-ntinzi, păduchioaso. Am și eu standardele mele.

Posetzi maneaua.
Spui că te simți fabulos. 
În descriere precizezi că o dedici tuturor dujmanilor, și nu în ultimul rând pentru toate hahalelele cu aere de vedete din revista ”Foamea”. 

The end.

P.S.: Acesta este un pamflet și trebuie citit ca atare. Personajele sunt fictive, create cu scopul de a descreți frunțile, eventual de a smulge-un zâmbet de amuzament. Râsul este recomandat pentru menținerea unei vieți sănătoase, și pentru o evoluție spirituală spectaculoasă.


Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.