Sharing is caring!

Termometrul arată 39, cică asta-i căldura mea interioară. Ard în flăcări, cum s-ar zice, și-ncerc să-mi dau seama pe cine trebuie să acuz în acest caz. 
Care minister o fi responsabil în spețele astea, frățică, să iau și eu cuvântul în societate, să-mi dezvălui nemulțumirea față de incompetenții ăștia? 
Deja mă văd cu haștag rezist în fruntea unei mulțimi de victime trezite de focul meu lăuntric, susținând o cauză fierbinte, pân-ar lua foc facebook, și-am ieși, cu toții în stradă, strigându-ne răgușit cauza. 
Partea incomodă ar fi vremea de-afară, că plouă cu găleata, vântul bate ca nebunul, copacii încă fac victime, iar cretinii de la ANM nu-și mai găsesc zenul, neam. Furtuni și vânturi, asta-i tot ce văd ei în graficele alea ale lor, care mie personal îmi arată cu totul altceva, văd universul colorat, vibrații înalte, energie. Mna, fiecare după sufletul lui, știicumzic. Cine zice ăla e, deci…

Râdem, glumim, dar vremea trece și eu n-o scot la capăt cu revoluția. 
Cine-i vinovat, aia-i. 
Nu cred că-i normal să faci febră vineri dimineața de la prima oră. Nu cred că-i normal să faci febră defel. Cineva trebuie să plătească pentru asta, pronto.
Mă tot gândesc la Firea, că tot e pe val zilele astea.
Pe bune, mi-o și imaginez cum stă ea în sala cinema 4D a serviciilor, și-și freacă mâinile de satisfacție, c-a f…tut bucureștenii, privind imagini live cu orașul clocotind, orbecăind, călcându-se-n picioare.
1-0 la ea, răsculaților. 
Asta-și zice sigur în barbă, printre hohote de râs cu sughițuri și onomatopee pe alocuri.

Lumea s-a prins, că nu e proști românii. 
Dar știi ce zice ea, nu? Too late, fuckers! 
Mneeeeeehhhhhehehehehehhhhhheeehhhhh!
Muuuuuhhhhhahhhhhhhhaahahahahahaaaahhhhhh!

Revanșa trebuie înfăptuită. Lucrurile nu pot rămâne așa. Scorul trebuie echilibrat. Nunu, scorul trebuie dus către mulțime, când vreodată să fie cetățeanul la nivel de egalitate cu edilul?

Nu știu, nu-i ok, în primul rând nu știu ce trebuie să fac EU în momentele astea fierbinți. Nu s-a dat nicio avertizare pe TV, și nici nu găsesc pe site-urile oficiale vreo recomandare în cazuri de o asemenea urgență.  
SOS.
MAYDAY, mâncațeaș, la mine arde.

Mâncațeaș. 
In forma sa corectă ar fi mânca-ți-aș. Adică eu îți aș mânca ție. Vorba românului de zi cu zi.
Îți aș mânca = ți-aș mânca = mânca-ți-aș.
Nevoie bazică. 
Iar românul e în acord cu trupul său, că suntem cu toții niște zeni mici. Mă, nu, nu mă corecta, nu am vrut să zic că suntem cu toții zen. Oi avea eu fierbințeală, dar coerența-n exprimare nu mi-o ia nici șeful cazanelor însuși, încornoratul poa să ia lecții de dialectică de la mandea. 
Ca să fiu sinceră, s-a-nscris la o audiere în acest sens, dar deocamdată îl țin pe jar. Știicume, fiecare cu armele lui își găsește nașul, iar karma nu iartă nici pe dracu.
Dă-l dracu, vorbeam despre zeni. 
Zenuci. Zenulici. Zenicici. Zeniliculici. 
Adică fiecare e zenul însuși în parte. Personificat. Un univers în sine, substantivizat. 
A substantiviza (substantiva) = a căpăta valoare de substantiv.
Substantiv = parte de vorbire care denumește lucruri, ființe sau noțiuni abstracte, și care se modifică, în cele mai multe limbi, după număr și caz. 
Vezi că io nu mă trag de șireturi cu tine, abține-te de la interpretări obscene, și concentrează-te pe esența mesajului meu fierbinte: cine e de vină? Că mi-am suflecat mânecile și nu știu pe cine să iau la trântă. 

Stai, că nu vreau să-mi pierd ideea, dacă nu mă pierd de tot, revin și la zeni, dar mi-a venit o idee genială: Băi, sistemul e de vină.
Incompetenții ăștia n-au niciun sistem de avertizare, nicio schemă publică de salvare implementată. Tu-ți dai seama? Tuți ceapa mătii, jos guvernul, jos președintele, jos uniunea europeană, ….uie nato, jos Trump, Vladimir Putin – ejpraf cu toți paranormalii tăi, jos și cu tine, băi.
Pe bune acum, de ce să ne limităm orizontul? Voi chiar credeți că doar sistemul nostru e incompetent? Cât de naivi sunteți? Cât de umflat să fie și egoul ăsta, prieteni zeni? Chiar nu vedeți că vă îngustează viziunea globală? Ascultați la mine, că-s pe val acuma: accesați-vă sinele mai-înalt, apoi luați mișcarea din Tarzan și săriți direct în sinele mult-prea-înalt. Să vedeți și voi de la înălțimea mentalului colectiv, ce naiba, doar avem pretenții.
Lumea e condusă de oculta mondială, prieteni. Ăștia de la noi sunt mici copii, iar evoluția spirituală impune expansiune în viziune. Expansiune și-n acțiune.
La luptă, zenii mei!
Ce faci băăăăăi cu piatra aia? Chiar așa de reduși suntem? Dăm cu pietre? Despre ce vorbim? Nu acuma ziceam de expansiune?
Evoluție, băi zenicicule…. lasă dracu piatra aia jos, că te faci de râsul lumii. Chiar și Firea râde de tine, care Firea este sluga nevrednică, mă, între ăștia, babanii. În ierarhia forțelor oculte nici n-au auzit de ea. E din tagma cărăușilor anonimi, bă, e ni-meni. Chiar Nimeni râde de tine.

Cum rămâne, vre, cu puterea minții? Dă, mă, în ei, fără milă! Scoate dracu sabia aia de lumină și dă-i drumul la secerat! Bagă, frate zen, dragonul la luptă, ce te zgâiești așa la mine? La ce-l ții, băi, să fure curent? 

Hai. Haștag rezist.

Și de data asta s-o facem lată, că de lungă neam plictisit. 
Nu, n-am vrut să zic ne-am, fără liniuțe, că nu văd acțiune. Liniuța implică adrenalină, frățică, și tu ești pe-o monotonie cruntă.
Stai cu sabia-n teacă și dragonu-n curte, faci valuri pe facebook din spatele tastaturii, să nu zică lumea că închizi ochii.
….Acuma c-am zis-o pe asta, mă-ntreb dacă nu cumva ești pe-o mână cu sistemul.

………Acuma c-am zis-o și pe asta mă-ntreb dacă nu cumva sunt un geniu incomod. 
Măi, e groasă. Ăștia vor să-mi facă felul și mă atacă corect, regulamentar, fără urme. Totul pornește de la o febră. Totul. Până cauți tu la ministere responsabili, până răscolești normele metodologice în cazuri de fierbințeală…. te cureți, și-au rămas cu mâinile curate. Cine, ei? Ei nu, nu ei, ai vreo probă? Care ei? Nu există ei, e un mit. Case closed.

Na, dacă nu mai auziți de mine în viitorul apropiat – să știți că am fost anihilată de dujmani.
Io haștag rezist, da nu știu cât, că ăștia vor să-mi închidă gura. Sunt prea deșteaptă și nu mă pot abține. Sunt greu de controlat, și asta deranjează. 
Cred că sunt și greu de ucis, dar asta rămâne de văzut. 
Deocamdată 39 cu 5 și nicio normă metodologică. Mayday. I’m hot.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.