Sharing is caring!

[adrotate banner=”5″]

De o mie de ori mi-am propus să nu mă mai enervez la niciun titlu analfabet, la niciun articol de duzină. De o mie și una ori m-am trădat. Nu pot. Mă doare mintea. Rău. De fiecare dată. Nu numai că zgârie pe creier, dar imaginează-ți o lume în care orice analfabet e liber să publice orice, imaginează-ți lumea asta pentru copilul tău. Care își va bea cafeaua, așa cum faci tu acum, și va da scroll pe publicațiile online. Fiecare în legea sa, nu mai există reguli, nici măcar de bun simț, da? Cât va mai supraviețui biata limbă română? Pe ce căi?

 

Astăzi arăt cu degetul, rușinică! Și promit că am să mai fac. Cineva trebuie să bată și obrazul în epoca asta fandosită de bule de iubire și alte de-astea motivaționale.

 

Citește și tu titlu de articol:

”Energiile copacilor te poate ajuta sa te tratezi de multe boli. Ei pot absoarbe energia negativa si te poate incarca cu energie pozitiva”

 

 

Dar stai, stai că nu e tot. Nu, nu este, un asemenea titlu nu putea moța nimic creativ, crede-mă. Domnișoara publicație care – înțeleg oarecum de ce – nu are activată nicio modalitate de a primi comentarii – ia cu copy-paste din alte locuri, să fie, care este.

Să știi că am fost suficient de enervată de această incredibilă schingiuire a bietei limbi române într-o singură frază, și am intrat pe articol. Nu, nu mă interesează neapărat ”cum mă poate ajuta energiile copacilor”, ci mai degrabă cât s-a atentat la bunul-simț elementar.

La final precizează că sursa este caplimpede.ro. Bine, sursa – adică direct copy-paste, hai să ne deschidem toți reviste, ce penele noastre.

Nu cred că vrei să știi în câte publicații am găsit textul ăsta din articol. Copy-paste, copy-paste, copy-paste. Bravo, măi băieți. Așa se face. Dă-i că merge, cum ar veni.

 

Oricum, premiul pentru cel mai retardat titlu dintre toate copiuțele – îi revine ACESTEI PUBLICAȚII CARE SE EXPRIMĂ LIBER. FOARTE LIBER. EXAGERAT DE LIBER.

 

 

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.