Sharing is caring!

[adrotate banner=”11″]

 

Acesta este un pamflet, și trebuie lecturat ca atare. Pamfletul este o scriere satirică, în care sunt înfierate concepții politice, sociale, aspecte negative ale vieții. Cu alte cuvinte – este un articol ”la mișto”

 

Elena Udrea lauda in jurnalul sau sistemul latino-american, pe care a ajuns sa-l cunoasca tot mai bine de cand s-a stabilit in Costa Rica.

Fosta blonda de la Cotroceni critica modul in care functioneaza justitia din Romania, pe care o compara cu teroarea nazista, si ridica in slavi justitia din tarile latino-americane, dominata de bandele de traficanti:

„Am ales sa plec din Romania pentru ca imi era teama pentru viata mea. Am primit nenumarate amenintari cu inchisoarea si confiscarea averii!

Din aceasta cauza am luat calea exilului alaturi de alte elite, alungate din tara de teoarea nazista impusa de Kovesi si de statul paralel.

Am cautat o tara civilizata si libera, unde drepturile omului sunt respectate si unde chiar si infractorii se bucura de prezumtia de nevinovatie, nu doar pana la proces, ci si dupa pronuntarea sentintei.

Am ezitat putin intre Sicilia, Vestul Salbatic si Transnistria, dar in final am ales Costa Rica.

Este o tara frumoasa, cu clima tropicala si plaje frumoase, insa cel mai mult m-a impresionat mentalitatea lor.

Aici poti sa omori si oameni si nu iti face nimeni nimic, nu ca in Romania unde pentru nici un milion de euro primesti 6-7 ani de puscarie.

Ei nu au DNA iar politia e un fel de firma de paza. Sunt regiuni intregi unde nici armata nu intra fara aprobarea baronului local care automat e parlamentar si are propria sa banda de traficanti de arme si droguri.

Cred ca Romania nu va ajunge la acest nivel nici intr-o suta de ani.”

A scris Udrea in jurnalul sau.

 

Recent, distribuit pe http://ponturifierbinti.com/udrea-oameni-romania – publicație de pamflet. Îți dai seama de chestia asta chiar și numai citind titlurile lor, dar se pare că există consumatori de dramă fără discernământ, astfel că acest pamflet stoarce lacrimi de indignare în mediul online.

Deocamdată nu am găsit satira copiată în alte părți, dar îi întrevăd un viitor strălucit.  Are doar două zile vechime. În maxim o lună va deveni ”știre” virală. Căci mare e grădina…

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.