Sharing is caring!

”Că tot e Blue Monday și Luna plină. Din click în click ajung fără să vreau la o postare de la Yoga MISA. Țuchi e de vină, mă ține minte de anul trecut, când îmi făceam ”cursul” pentru discuția cu ex-a vis-a-vis de divorce. Mi-aduce aminte. Și ce citesc? Din măruntaiele lui guru buru ăla broscoi râios, Bivolaru…

”Prin urmare, în cazul unui cuplu la care predomină, la ambii iubiţi, aspiraţia spirituală autentică, transformările spirituale care apar, în cazul lor, sunt rapide. Totodată, atunci, respectivul cuplu este sudat, fidelitatea între cei doi iubiţi se păstrează nealterată, chiar şi dacă ei sunt angrenaţi şi în alte relaţii amoroase paralele. Accelerarea evoluţiei lor spirituale este evidentă şi, totodată, ei au un cuplu care evoluează în eternitate. În cazul unui astfel de cuplu, cei doi iubiţi nu sunt obsedaţi de posesivităţi, de gelozie, de egoism şi de tendinţa de a se domina unul pe celălalt. În cadrul unui astfel de cuplu, cei doi iubiţi sunt plini de abnegaţie şi dăruire unul faţă de celălalt şi se ajută reciproc, pentru a-şi accelera creşterea şi transformarea spirituală. La un astfel de cuplu, în cadrul căruia există o preponderentă aspiraţie spirituală, relaţia lor amoroasă are o tentă pregnant romantică şi cu toate că ea totodată, se desfăşoară pe pământ, spaţiul tainic al fuziunii lor spirituale este în simultaneitate universul astral, sau altfel spus, anumite tărâmuri paradisiace din acesta”.

Băi maistre, că maestru n-ai să fii niciodată (nici măcar maistru nu e, a fost muncitor electrician la metrou), să știi că între timp m-am calmat. Am vrut să-ți spun că ești ființa cea mai odioasă și perversă de pe planetă. Că ești cel mai mare nenorocit. Că ești o curvă ordinară (masculin, feminin, tot pe-acolo). Dar m-am calmat. Ești respingător de pervers. O aglomerare de mizerie umană fără seamăn. Și să mă pupi în cur cu vuduurile tale că-ți trag o legătură de usturoi după cap de nu te vezi. Ca să nu zic că aș rupe 50 de cozi de topor de schinarea ta, nemernicule. Ți le-aș consacra pe spinare. Ca să nu zic că te-aș face molecule cu tot cu secta ta nenorocită. Ordinar. Ordinar. Ordinar, da? Ordinar, să-ți fie clar. Ai spălat pe creier cu prafurile și pipi-ul tău mii de oameni nevinovați. Mvai, Doamne, ce pățești. Roagă-te să nu-ți fiu pe aproape la judecată. Nenorocitule.”

Cu Radu Bilba voi scrie o carte. E stabilit. Până atunci, mai fur din când în când – momente. Nu-i așa că poți să râzi și să plângi în același timp, când îți povestește?

N.B.: Am avut și io la viața mea lupte grele cu vudăcioși, dar nu mi-a dat prin cap neam să dau cu legătura de usturoi. Unde-ai fost, Radule, toată viața mea?

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.