Sharing is caring!

Am să încep prin a vă spune că nu am dorit cu niciun chip să transmit lumii această pățanie a mea. Știu sigur ce mănâncă mesagerul de obicei, și eu abia mă îndur să mănânc supică zilele astea. Ar fi culmea să nu mă răpună covidul, și să cedez pe bază de indigestie. Dar în fine. Cică trebuie să mă sacrific pentru o cauză…. o cauză. Trebuie să transmit omenirii niște mesaje de importanță minimă spre maximă. Mesajele sunt primite printr-o transmisiune de grad 0,001, de la o entitate sinistră dintr-o galaxie paralelă cu realitatea. E îndepărtată rău. Și sinistră.

Ca să fiu foarte sinceră, nici măcar nu am știut ce m-a lovit în primă fază. Eu meditam pe stilul smuls, încercând să comunic cu spiritul lui Moș Ion Roată. Și mi se rostogoli dintr-o dată în fața ochilor un spirit ușor enervat, care se scutura compulsiv, și-și freca mâinile cu un fel de praf de stele de culoare neo-mint cu ceva incursiuni cassis. Măi, să fie! Culoarea anului 2020 – Pantone! Ăsta trebuie să fie spiritul lui Gianni Versace, cu care încerc să iau legătura de vreo doi ani! Mi s-a tot transmis de-a lungul timpului să nu mai insist, că n-am io buget de consiliere, și interes nu prezint deloc, pentru că…. bravo, n-am stil.

Și cum îmi adunam eu gândurile, că de emoții se făcuseră puzzle împrăștiat, domnul spirit vorbi:

– Greu. Greu ajung la voi în perioada asta. Parcă sunteți mai tâmpiți ca niciodată….

-Domnule Versace, aveți dreptate. Permiteți-mi să vă urez bun venit în casa mea, prezența dvs mă onorează, îmi pierdusem orice speranță luna trecută, când ați trimis spiritul acela sarcastic care a făcut mișto de mine….

-Auzi la ea, Versace. Țara arde și baba se piaptănă. Trezirea, fetiță! De COVID ai auzit?? Cască bine urechile la mine și ia notițe!

– Păi… dar cine ești?

-Sunt un spirit sinistru. Nu-ți pot dezvălui numele, pentru că te-aș nimici psiho-emoțional.

– Ei, lăsați, că nu-s așa sensibilă…

– Boo!

-Mhm, interesant. Și? Cu ce ocazie pe la mine?

-În mod normal erai ultima la care să încredințez informații de o asemenea importanță pentru umanitate, dar se pare că ești singura disponibilă, restul sunt ocupați cu teorii penibile ale conspirației.

-Ha-ha! Hai că-mi placi! Așa ziceam și eu, dar de una singură îmi bat gura degeaba, bine ai venit în viața mea! Zi! Cu sufletul la gură te ascult!

-Biata de tine. Ești tare nătăfleață. Aproape că mă înduioșezi. Acum ascultă-mă cu atenție, că n-am timp de pierdut, am scut de imunitate de nivel 3, asta înseamnă că dacă nu mă car de-aici în maxim 21 de minute, mă infectez și mă carantinează ăștia pe Pământ, iar asta nu e o opțiune pentru mine, mai bine merg la pușcărie pe Pluto. Virusul este real! transmite asta omenirii! SARS – COVID 19 cum îi spuneți voi este un virus mutant, rezultat dintr-un coronavirus plictisit, căruia i s-a pus pata pe specia voastră, agasat de niște postări imbecile făcute de Paul Kagame pe twitter /

-Stai! Cine naiba e Paul Kagame?! Și de când un coronavirus se plictisește??

-Ești praf, fetiță. Președintele republicii Rwanda! Pe ce lume trăiești tu? Vin eu din galaxia Metempsihoza să te-nvăț cine e președintele Rwandei?! Păi ține minte numele ăsta, că în curând va fi regele tău!

-…. regele meu…?

-Al tuturor! Paul Kagame este Alesul! Noi, galaxia Metempsihoza, prin decizia infailibilă a Reginei noastre – mamă, Mitochondria, am decis să vă ajutăm în lupta voastră cu piticania aia cretinoidă de coronavirus mutant, pe care Galaxia noastră l-a repudiat de mult.

-Stai! Stai puțin! Îmi pleznește capul! Voi repudiați viruși? Cine plm sunteți??

-Tu pari retardată. Nu mă mai întrerupe, că mai am 17 minute și dispar. În galaxia noastră avem câteva specii de coronaviruși – animale de companie. Hei, nu fă mutra asta, animalele noastre de companie sunt de 74,9992 ori mai deștepte decât voi, indiferent de specie. Da, a fost repudiat în Multivers de prea-iubita Mitochondria în urma unei glume proaste despre care prefer să nu vorbesc. Noi, Consiliul celor Înțelepți îi monitorizăm neamul, pentru a ne asigura că plătește pentru greșelile sale. De aceea știm care este situația pe planeta voastră. Am cântărit bine înainte de a lua o decizie, pentru că specia voastră este una nesemnificativă pentru noi, având în vedere media coeficientului de inteligență a umanoizilor. Ca să fiu galant, am să zic că sunteți cam sărăcuți la mansardă. Norocul vostru este unul Tesla care s-a încarnat odată printre voi, și vă vorbește de bine prin Consiliile intergalactice. Mă rog. Ideea este că veți fi ajutați. Tot ce trebuie să faceți voi este să ascultați cu sfințenie ce vă transmitem,

-hapciu!

-O, nu! Nu mai suport misiunea asta!

Își dă din nou cu praful acela de stele ultimul trend de culoare în Pantone.

-Nu te supăra. Ești fashionist?

-Fetiță, tu chiar ești retardată.

-Nu, nu, serios! Ce e chestia aia cu care te tot freci? Combinația de culori este în mare trend la noi…

-E dezinfectant, păpușe, mulțumită? Dezinfectant, să nu mă contaminez, entități de nimic ce sunteți!

-Staaaaai, stai! Nu ziceai tu că virusul pe planeta voastră e animal de companie? Adică cum te contaminezi? Vezi că te-ncurci în minciuni, spirit superior, auzi la el… Și ce vrei să zici??? Adică eu am COVID?????? Ajutor!

-Pffff. N-am cu ce să te ajut. IQ mic, fetiță, tiny spre deloc. Nu mă contaminez cu un coronavirus, mă contaminez cu ignoranța speciei voastre! Pune mâna la gură când strănuți că se transmite prin fluide!

-Îmi cer scuze domnule Boo…

– Nu mă numesc Boo, tâmpito! Boo – te-am speriat!! Nu te-ai speriat??? M-ai exasperat! Vreau acasăăăăăăă! Luați-mă de-aici!!!!!!!

– Staaaaaaiiiii! Nu plecaaaaa!

… Și-a dat cu praf de stele din cap până-n picioare, și-a dispărut. Am rămas înmărmurită și zguduită în același timp. Când am reușit să mă adun, căci gândurile mele din nou se împrăștiaseră, am luat biblioteca la bani mărunți. Voiam să aflu mai multe despre galaxia Metempsihoza. Am recitit toate cărțile despre spiritism, apoi despre astronomie, apoi despre astrologie – nimic. Am dat un google-search – nimic. Eram deznădăjduită și oarecum devenisem conștientă de faptul că… poate am COVID!!!! Domnul Boo, pardon, scuze, scuze, Boo era pentru sperietură… dar domnul sinistru nu mi-a spus dacă am sau nu am COVID!!!!!!!

… Dragii mei, în acest context de mare tristețe, am decis să mă autoizolez în camera mea, pentru cel puțin două săptămâni. Voi privi ca-proasta-la-gard, și voi spera în fiecare clipă ca domnul sinistru din galaxia Metempsihoza să revină cu completări la mesajul pe care începuse să îl transmită omenirii. Deîndată ce voi primi un semn, vă voi ține la curent.

În același timp, fac apel la toți paranormalii care vor și pot – să încerce să-l contacteze. Repet: Galaxia Metempsihoza, guvernată de o regină-mamă pe nume Mitochondria. E vital pentru omenire. Intențiile lor sunt bune. Sau cel puțin erau, înainte să-i disper eu….

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.